SECURE eSHOPPING
img

For fast and secure browsing experience, AJ Parkes Recommend

 

Name Badges

prestige

Executive Standard2

  1.  

    What type of image format can I upload onto my badge when I am designing a badge online? 

  2. How do I design and order name badges online?

  3. Can I have a custom background design or colour for my name badges?

  4. Can you match PMS colours for my name badge?

  5. Do you accept international orders?

  6. How much do you charge for artwork and/or setup?

  7. What do I do if I forget my password?

  8. What is the minimum order quantity for name badges?

  9. What is the production time for your name badges?


  1.  

    What type of image format can I upload onto my badge when I am designing a badge online? 


    Answer: jpg, gif or png.

    • .png 1MB max (recommended )
    • .gif - 1 MB max
    • .jpg 1 MB max
    • .jpeg 1 MB max


      In addition, You can upload a HIGH QUALITY ARTWORK in your Account in My file section (please remember to mention it as a comment while placing your order).
    • .pdf
    • .ai (recommended)
    • .eps
    • .cdr


    [Back To Top]

  2. How do I design and order name badges online?


     

    Should you have any difficulties ordering your badges, please view the Tutorial below for more information.
    don't hesitate to contact our customer service team on 1800 777 125. Note that for multiple name,
    we recoment to use ou XLS template to upload your names.


    AJ Parkes Name Badge - Tutorial by ajparkes.

     


    Name badges Brochure
    To import a list of names from Microsoft Excel, you must first ensure that your data is laid out in the correct format. Click on the green icon to downaload a template. Once your spreadsheet is ready for import, you can:

    - copy and paste the data into the form under the field of the badge design online page,
    - or upload it with the "Upload bulk text file.


    If you still have any issue, you can send your file to sales@ajparkes.com.au with your details
    .
    Please, remember to update the quantity according to the amount of name in the shopping cart.
    Click to download the xls template.

     


     



    [Back To Top]

  3. Can I have a custom background design or colour for my name badges?


    Answer: Yes.
     
    For Custom Backgrounds:
    Please upload your background as a logo and stretch it across the background of your design when ordering.

    For Custom Colours:
    Please select a PMS colour from the options available or specify the RGB breakdown for a specific match.



    [Back To Top]

  4. Can you match PMS colours for my name badge?


    Answer:
    In most cases YES.

    We have the ability and facility to exactly or closely match and print colours to your required PMS colours.

    You can also provide the RGB breakdown for the colour, or CMYK breakdown to assist in accurately matching this.



    [Back To Top]

  5. Do you accept international orders?


    Answer:

    YES. Through our name badges international division you can go to: www.namebadgesinternational.com
    Then select the closest geographical location you wish to order from



    [Back To Top]

  6. How much do you charge for artwork and/or setup?


    Answer:

    We do not charge set up or Design fees for name badges



    [Back To Top]

  7. What do I do if I forget my password?


    Answer:

    You can reset your password if you have forgotten this, you can also log in to your account and request a new password




    [Back To Top]

  8. What is the minimum order quantity for name badges?


    Answer:

    There is no minimum quantities or minimum order for name badges as the order is PLACED ONLINE
    . You can order one only if that is all you require. However the prices are better with larger quantities.


     



    [Back To Top]

  9. What is the production time for your name badges?



    Answer:

    The turn around time for name badges is approximately 1 - 3 working days (online orders)

    Please note: For express post please make sure a due date is entered into the system by the user during the ordering process. This will insure production awareness to your date required.

    Please remember: If you require a faster turnaround, please contact us as soon as possible, as we can usually accomodate requests.


     



    [Back To Top]